Koufomata-alouminiou-pvc
Φόρμα Προσφοράς
Προσφορές του Μήνα
Koufomata-alouminiou-pvc
EnglishΕλληνικά

 
 • SYNEGO REHAU ΤΟ ΚΟΥΦΩΜΑ

 • ΧΡΩΜΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

 • Επαγγελματίας στα κουφώματα ειδικότητα styletech.SA

 • Εάν θέλετε να λαμβάνετε πληροφορίες κάθε μερα για τις υπηρεσίες και το πρόγραμμα, εγγραφείτε στο www.koufomata-alouminiou-pvc.gr

 • Θερμομόνωση STYLETECH.sa

 • Ηχομόνωση STYLETECH.sa

 
 
 


 
 
 

Προγράμμα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.


Στείλτε μας e-mail info@styletech.gr αν θέλετε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις προσφορές μας
 
 
Για πιό άμεση πληροφόρηση μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στα: 210 6810040  210 2484454 από 7:30 προ μεσημβρίας , έως 17:30 μετά μεσημβρίας ,ή fax-2102484004 και όλες τις ώρες της ημέρας.Πώληση Χονδρική - Λιανική
 
Δίφυλλη ανοιγόανακλινόμενη μπαλκονόπορτα  με τριπλή ενεργειακή υάλωση
Το νέο θερμομονωτικό και ηχομονωτικό σύστημα της Rehau by Styletech.sa που αλλάζει το επίπεδο της εξοικονόμησης.
Τώρα μόνο με 495¤!!
Διαστάσεις κουφώματος 120cm χ 220cm
Τα κύρια Χαρακτηριστικά :
Εξαθαλαμικό προφίλ στο φύλλο
Εφταθαλαμικό προφίλ στην κάσα
Αψεγάδιαστες επιφάνειες, χωρίς πόρους
Επιπλέον τρίτο κεντρικό λάστιχο στεγάνωσης για μέγιστη ηχομόνωση και σφράγιση
Περιμετρικός μηχανισμός ασφαλείας με πολλαπλά κλειδώματα  με 11-14 κλειδώματα
Ανάκληση στο  ανοιγώμενο φύλλο
Τριπλοί υαλοπίνακες 4-16-4-16-4 Energy, 4 εποχών με συνολικό πάχος 44-52mm
Uf:0,9-1, Ug:1, Uw:1.05
2 πόμολα Hope
Ειδικά σχεδιασμένα και πιστοποιημένα σίδερα ενίσχυσης
Τοποθετημένη εντός νομού.
Τοποθέτηση και αποξήλωση σε υπάρχον ξύλινο κούφωμα σε ενσωματωμένο ανοιγώμενο παντζούρι σε μια κάσα.
Η προσφορά ισχύει για 3 τεμάχια και άνω με κάθε μεταφορά.
Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και χρωμάτων.
 
 
 
Προσφορές συνεχίζονται με ενεργειακά κουφώματα. 
Μπαλκονόπορτα U- pvc με Ρολό
490¤ μόνο!!

Δίφυλλη ανοιγόμενη-ανακλινόμενη, με διπλούς υαλοπίνακες 130cm x 220 cm.
*Περιμετρικός μηχανισμός ασφαλείας με πολλαπλά κλειδώματα.
*Διπλοί υαλοπίνακες 4-16-4
*Ρολό PVC με φυλλαράκι Pvc ή αλουμινίου πολυουρεθάνης και κίνηση με ιμάντα.
*Πενταθαλαμικό ή Εξαθαλαμικό προφίλ πάχους 70-80 χιλιοστών με Uf:1.3-1.1
*Αψεγάδιαστη επιφάνεια, χωρίς πόρους
*Ειδικά σχεδιασμένα και πιστοποιημένα σίδερα ενίσχυσης 
Tοποθετημένη εντός νομού. 
Τοποθέτηση και αποξύλωση σε υπάρχον ξύλινο κούφωμα σε ενσωματωμένο ανοιγόμενο παντζούρι σε μια κάσα. 
Η προσφορά ισχύει για 3 τεμάχια και άνω με κάθε μεταφορά. 
Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και χρωμάτων.
 
 
 
 
 
Σε εμάς μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα από θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας για το σπίτι ή την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας σας. Ακόμα και οι δυσκολότερες περιβαλλοντολογικές συνθήκες δεν είναι ικανές να σας στερήσουν την αισθητική και την πολυτέλεια. Οι θωρακισμένες πόρτες και με επενδύσεις αλουμινίου σε αποχρώσεις ξύλου ή Ral είναι σχεδιασμένες για να αποδώσουν στην οικία σας την καλαισθησία που της αρμόζει, αντιμετωπίζοντας παράλληλα οποιοδήποτε καιρικό φαινόμενο.
Οι 5 βασικές αρχές μας είναι:
  •  Ποιότητα
  •  Εστίαση στον πελάτη
  •  Συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού
  •  Διαρκής βελτίωση
  •  Ακεραιότητα
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με την αγορά και ολική εφαρμογή ανακαίνησης και αντικατάστασης κουφωμάτων από την εταιρεία μας δώρο η θωρακισμένη πόρτα σας ή συναγερμός αξίας 980 ευρώ(Ενημερωθείτε για το ύψος του έργου από κοντά.-+8.000¤)Τα αποθέματα λιγοστεύουν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Επωφεληθείτε Την Προσφορά Τώρα‎ Προλάβετε!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ασφάλεια για πόρτες παράθυρα ρολά και παντζούρια
Η προστασία ενός κτιρίου από την εισβολή ανεπιθύμητων επισκεπτών, υλοποιείται λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ανοίγματα που υπάρχουν προς το εξωτερικό περιβάλλον όπως οι πόρτες εισόδου, τα παντζούρια, τα παράθυρα, οι μπαλκονόπορτες, οι γκαραζόπορτες ή και οι πόρτες της κουζίνας.
Αυτή μπορεί να επιτευχθεί με κάποιες απλές κινήσεις πρόληψης από την πλευρά του ιδιοκτήτη / ενοίκου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των διαρρήξεων γίνεται από ερασιτέχνες ληστές και όχι από "επαγγελματίες". Εύκολα στη τοποθέτηση, σε πολύ καλές τιμές θα δώσουν λύση στην εσωτερική ασφάλεια πορτών και παραθύρων κάθε σπιτιού γραφείου ή εξοχικής κατοικίας. Εμείς σε αποκλειστικότητα , κατασκευάσουμε παντζούρια ασφάλειας ,τύπου θωρακισμένα με πολλαπλά κλειδώματα και είσοδο από τις δυο πλευρές .
Έτοιμα δείγματα εκθέσεων 
 
  Κουφώματα λευκά με διπλά τζάμια φωτoχρωματικά 6 χιλιοστά και διαστάσεων πλάτος χ ύψος  σε cm ( μετά της 10-09-2017)

 

  ΤΡΙΦΥΛΛΑ 

 

  1670 Χ 1215 ΜΕ ΡΟΛΟ ΜΑΣΙΦ ΜΕ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΣΙΤΑ  = 260¤

 

  1901 Χ 1215 ΜΕ ΡΟΛΟ ΜΑΣΙΦ ΜΕ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΣΙΤΑ  = 300¤

 

  ΜΟΝΟΦΥΛΛΑ

 

  860 Χ1995 ΠΟΡΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΙΤΑ= 170¤

 

  
  ΜΟΝΟΦΥΛΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΤΩ

 

 580Χ 1210 ΜΕ ΡΟΛΟ ΜΑΣΙΦ ΜΕ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΣΙΤΑ = 150¤  υπάρχουν 2 τεμάχια

 

  WC ΜΕ ΣΙΤΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ ΑΜΜΟΒΩΛΗ 850 x900 = 60¤

pvc σε στάνταρ μέτρα και από υποψήφιο  πελάτη  όλα λευκά και σε διαστάσεις πλάτος χ ύψος

1070 χ 2130=290¤

1350 χ 2250=350¤

570 χ 700=108¤

770 χ 1050=190¤

620 χ 2210=260¤

 

Εκθεσιακά δείγματα με κλειδαριές με σπανιολέτα σε διάφορες διαστάσεις πρώτα πλάτος και μετά ύψος και δίπλα τιμή τεμαχίου:

 

Μπαλκονόπορτα δίφυλλη energy χρώμα ξύλου pvc 1400 χ 2200 =    280¤
 

Μπαλκονόπορτα δίφυλλη energy τύπου  vw χρώμα λευκό pvc  1600 χ 2200 =    425¤                                                                                                                                                                                                                                                                               
Παράθυρο μονόφυλλο τυφλό energy χρώμα λευκό pvc 700 χ 500 =  50¤
 
Παράθυρο μονόφυλλο τυφλό energy χρώμα λευκό pvc 1100 χ 600 =  70¤
 

Πόρτα εισόδου με σταθερό πάνω και τζάμια τρίπλεξ energy αλουμίνιου βαριά σειρά                                                          χρώμα 9002   970 χ 2365 = 360¤

 

 

 

 

 Η STYLETECH.sa στα πλαίσια του προγράμματος της ενεργειακής αναβάθμισης των κατοικιών, με την προσφορά της συμβάλλει, μελετώντας κατασκευάζοντας κι τοποθετώντας, γα την οικία σας πιστοποιημένα κουφώματα με σήμανση CE θερμοδιακοπτόμενα με ενεργειακά κρύσταλλα πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς προσφέροντας ακόμα δωρεάν μελέτη για την έκδοση της προσφοράς  για αυτό ζητήστε μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.:

 Πάντα πιστοποιημένα κουφώματα με σήμανση CE θερμοδιακοπτόμενα που κατασκευάζονται με όλες τις προδιαγραφές προβλεπόμενες των προφίλ όπως  QUALICOAT, SEASIDE CLASS, και QUALIDECO.
Όσον αφορά διαστάσεις των κουφωμάτων είναι σύμφωνα με : EN12020.
Προσφέρουν τέλεια υδατοστεγανότητα, αερόστεγανωση, ηχομόνωση και υψηλή αντοχή στον αέρα. Με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας των προφίλ Uf: 1.3-1.9 w/m²Κ. Συμπληρώνετε από ενεργειακά τζάμια, επιχρισμένα που παρέχουν μεγαλύτερη προστασία από το κρύο, και θερμότητα δηλαδή θερμική μόνωση και ηλιακού ελέγχου.
Σε διαστάσεων κρυστάλλων 4-5-6 mm Energy N- 12-14-16m AIR - 6mm SAINT-GOBAIN,Planibel που διασφαλίζουν θερμικές ιδιότητες (EN 673) Vgvalue (w) (m² * Κ) = 0.7-1,6 όπως προβλέπουν τα τεχνικά εγχειρίδια. Τα παραπάνω στοιχεία βασίζονται σε συστήματα αλουμινίου ETEM, REHAU,EUROPA, ALUMIL και ισχύουν σε χρώμα RAL 9010 - 9016 σε όλες τις τιμές ( δεν έχει υπολογιστεί Φ.Π.Α. 24%) και εφαρμόζεται αν τα εμπορεύματα εξοφληθούν της μετρητοίς μαζί με το πακέτο προσφοράς η STYLETECH.sa .

 

 

 

περισσότερες φωτογραφίες

 

Σχετικά με εμάς

Παράγουμε, κατασκευάσουμε κουφώματα, αλουμινίου, pvc, συνθετικά, Etem, Europa, Rehau, ηχομόνωση, θερμομόνωση, ενεργειακά, εξοικονομώ κατ'οίκον, ανακαίνιση, αντικατάσταση, εγγύηση   Προφίλ εταιρείας STYLETECH.sa Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στα προϊόντα της εταιρίας µας. H STYLETECH είναι µια κατασκευαστική εταιρία κουφωμάτων αλουμινίου και U-pvc. Ιδρύθηκε το 1992 και είναι από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες του κλάδου. Με πάνω από 36 χρόνια εμπειρίας και σύγχρονης τεχνολογίας κουφωμάτων, παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που δημιουργούν αξία για τους πελάτες μας μειώνοντας παράλληλα το κόστος. Η ευέλικτη δομή της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των εργαζομένων και των συνεργατών μας εγγυώνται την σταθερή ποιότητα και την τεχνική ακμή ολόκληρης της γραμμής μας. Πέρα από τον άρτιο και σύγχρονο µηχανολογικό µας εξοπλισµό αλλά και το εξειδικευµένο προσωπικό, έχουµε αποκτήσει τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ποιότητος, και συνεχώς βελτιωνόμαστε τεχνολογικά ,με σεβασμό στο περιβάλλον. Στα πατζούρια, έχουµε την δυνατότητα να παράγουµε δικό µας προφίλ, το οποίο είναι πιστοποιημένο με αποκλειστικότητα σε 9 μποφόρ και class 6. Μπορεί να κατασκευαστεί σε µονόφυλλο, δίφυλλο, τρίφυλλο, τετράφυλλο και εξάφυλλο. ∆ίνουµε µεγάλη σηµασία στην λεπτοµέρεια και την λειτουργικότητα της κατασκευής, για αυτό οι συνδέσεις κουφωμάτων βαρέων προφίλ και θέρμο γίνονται µε δέσιµο πρέσας, η οποία είναι 100% προφίλ αλουµινίου και µπαίνει µε ειδική κόλλα και αρµόκολλα στις διατοµές του προφίλ. Το δύσκολο δεν είναι αποθαρρυντικό, αλλά αποτελεί για εμάς πρόκληση! Από τότε έως σήμερα, βασισμένη πάντα στο δημιουργικό μεράκι και την πείρα, και με αποκλειστικό γνώμονα όλες τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις των πελατών, προσφέρει κατασκευές με εξαιρετική αντοχή και αισθητική, όπου καλύπτουν τις ανάγκες σε κουφώματα, κάγκελα, πόρτες και παράθυρα. Η εταιρεία διαθέτει συστήματα αλουμινίου και u-pvc, για ιδιώτες που θέλουν αξιόπιστες λύσεις για το σπίτι. Τα ποιοτικά συστήματα αλουμινίου και u-pvc, προηγμένης τεχνολογίας που προσφέρονται στην STYLETECH.sa, εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα και την δυνατότητα στην προσφυγή ευέλικτων λύσεων, επιφέροντας πάντα το αισθητικά επιθυμητό, αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα. Για τις κατασκευαστικές εταιρείες, η εταιρεία STYLETECH.sa προτείνει προϊόντα που πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές με όλες τις απαραίτητες-διεθνής-πιστοποιήσεις. Η εταιρεία μας, έχοντας μία πολύχρονη πετυχημένη και συνεπή παρουσία στην ελληνική αγορά, είναι σήμερα ένα από τα πλέον αξιόλογα ονόματα στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου και u-pvc. Η πολυετής παρουσία μας στον κλάδο κατασκευής αλουμινίου και u-pvc, και οι ικανοποιημένοι πελάτες μας, είναι εγγύηση ότι οι κατασκευές μας υπερέχουν από πλευράς ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής. Η ιδιαίτερη επιμέλεια στη ποιοτική κατασκευή των προϊόντων, η σωστή εφαρμογή τους, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, χαρακτηρίζουν την εταιρεία και της χαρίζουν ένα όνομα εμπιστοσύνης. Η εταιρεία μας επιλέγει τα προφίλ αλουμινίου της Εtem building, Europa, Alouminco, της μοναδικής εταιρείας στο είδος της, που απέκτησε τα Ευρωπαϊκά εξειδικευμένα πιστοποιητικά ποιότητας QUALANOD (για την ανοδίωση) και QUALICOAT (για την ηλεκτροστατική βαφή). Η εταιρεία μας επιλέγει τα προφίλ u-pvc, από τις πιο αξιόλογες εταιρείες τις ευρωπαϊκής αγοράς, με επίκεντρο στης γερμανικές εταιρείες παραγωγής προφίλ, με τα υψηλοτέρα στάνταρ και πιστοποιητικά ποιότητος και εξαρτημάτων αυτών. Τα υψηλών προδιαγραφών προϊόντα της, η μεγάλη παρακαταθήκη, ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία, η εξυπηρέτηση που παρέχει μετά την αγορά των προϊόντων της, είναι μερικοί επιπλέον λόγοι που η εταιρεία μας προτιμάει την Εtem, Europa, Alouminco και τα προϊόντα της Rehau pvc. Αποκορύφωμα της άριστης ποιότητας των προϊόντων μας είναι η κατοχή πιστοποιητικού ITT,ISO,CE. Γραπτή εγγύηση10 χρόνων+10 χρόνων. Απόλυτη συνεπεία στους όρους συμφωνίας και στον χρόνο παράδοσης. Αναβαθμισμένος, μεγαλύτερος και σύγχρονος εκθεσιακός χώρος, όπου εκτίθεται πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό παρέχει στους επισκέπτες πλήρη ενημέρωση για όλα τα προϊόντα και προσαρτήματα που εκτίθενται. Προσωπικό ραντεβού για κάθε πελάτη. Οι συνεργάτες της STYLETECH.sa, αποτελούν τον πυρήνα του στελεχιακού δυναμικού της, που πλαισιώνεται από προσωπικό μόνιμης απασχόλησης και μόνιμους, τακτικούς και έκτακτους επιστημονικούς συνεργάτες οι οποίοι είναι: • Πολιτικοί Μηχανικοί • Μηχανολόγοι Μηχανικοί • Πτυχιούχοι Τμήματος Πληροφορικής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής• Οικονομολόγοι• Νομικοί• Φοροτεχνική. Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη, μέσα από την συνεχή παροχή προϊόντων και στηρίζουμε τον πελάτη, από την πρόταση και την υλοποίηση, μέχρι την κατασκευή με πιστοποιημένα υλικά και τη ολοκλήρωση του έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας, γνωρίστε μας από κοντά, και σας υποσχόμαστε ότι εκτός από τις προσιτές μας τιμές, θα γνωρίσετε και ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου, u-pvc, για το νέο σας σπίτι, για την ανακαίνιση του εξοχικού σας, για την ανανέωση του επαγγελματικού σας χώρου, πρόθυμους να λύσουν όλα σας τα προβλήματα για θερμοηχομόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια και υψηλή αισθητική, με κουφώματα και προϊόντα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Εξοπλισμός : Σε μας, μια ομάδα έμπειρων τεχνικών μελετά, σχεδιάζει, παράγει και εγκαθιστά προηγμένα συστήματα αλουμινίου και U-pvc, κορυφαίων ελληνικών εταιρειών διελάσεων, και του εξωτερικού, και κουφώματα συνθετικά, κορυφαίων εταιριών, με τοπική προέλευση, είτε γερμανικών οίκων σε κουφώματα pvc. Για να πετύχουμε αυτά, το εργοστάσιο μας έχει εξοπλιστεί με μηχανήματα παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας. Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε σίγουροι πως θα αρέσουν και σε εσάς . · Μονάδα προγραμματισμού, σχεδιασμού και εντολής παραγωγής, αποτελούμενη από σύγχρονους υπολογιστές και κατάλληλο προσωπικό. Σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός. · Μονάδα αυτόματης κοπής των υλικών, για πόρτες και παράθυρα, αλουμινίου και συνθετικών, με αυτόματο πριόνι κοπής δυο κεφαλιών, με δυνατότητα κοπής από τον προγραμματισμό, από την μονάδα προγραμματισμού και εντολής. · Μονάδα κοπής μεγάλων επιφανίων, με κάθετο δίσκο και περιστρεφόμενο 360 μοίρες, με αυτόματη κράτηση υλικού ,για προφίλ, αλουμινίου και συνθετικών υλικών. · Αυτόματο πριόνι κοπής περσίδων, εξαρτημάτων και πατζουριών. · Πριόνι κοπής για πηχάκια αλουμινίου και συνθετικών σε κάθετη μορφή. · Αυτόματο πριόνι για κοπή και χάνδρομα για πηχάκια αλουμινίου. · Αυτόματο πριόνι για κοπή και χάνδρομα σε πηχάκια συνθετικά. · Αυτόματες πρέσες διάτρησης προφίλ σε 185 συνδυασμούς. · Αυτόματα ξηλουριστίρια για προφίλ αλουμινίου και συνθετικά. · Παντογράφο για τρύπημα και χάντρομα κλειδαριών ανοιγώμενων, σε προφίλ αλουμινίου –pvc. · Παντογράφο για τρύπημα και χάντρομα πατζουριών, και περισσότερων κλειδωμάτων σε προφίλ αλουμινίου –pvc. · Παντογράφο για τρύπημα και χάντρομα κλειδαριών συρομένων, και περισσότερων κλειδωμάτων σε προφίλ αλουμινίου –u-pvc. Παντογράφο για τρύπημα καρέ περιμετρικού, και περισσότερων κλειδωμάτων σε προφίλ αλουμινίου –u-pvc. · Μονάδα ετοιμασίας για αδιαβροχοποίηση των προφίλ αλουμινίου . · Μονάδα ετοιμασίας για την κόλληση των προφίλ αλουμινίου και συνθετικών. · Πρέσα παραγωγής για κάσες αλουμινίου για όλα τα προφίλ διαφόρων εταιριών. · Πρέσα παραγωγής για προφίλ αλουμινίου και συνθετικών, σε πόρτες και παράθυρα για όλα τα προφίλ διαφόρων εταιριών. · Μηχάνημα αυτόματης κοπής λάστιχων για κουφώματα αλουμινίου και συνθετικών. · Κουρμπαδόρο για πόρτες και παράθυρα, σε κουφώματα αλουμινίου και u-pvc. · Δράπανα κολονάτα σε κάθε όροφο για περεταίρω διάτρηση των κουφωμάτων. · Πάγκο περιστρεφόμενο οριζόντια και κάθετα, για τοποθέτηση περιμετρικών μηχανισμών για κουφώματα αλουμινίου και συνθετικών. · Κάθετο μηχάνημα – πάγκο αυτόματης στήριξης κουφωμάτων αλουμινίου και pvc, για τεστάρισμα κουφωμάτων και τοποθέτηση τζαμιών. · Πάγκο – τεστ για ρύθμιση ρολών και σητών καθετής και οριζόντιας κίνησης. · Αναβατόριο φορτίου για μεταφορά υλικού από Α ορόφους στην Β παραγωγή. · Γερανό μεταφοράς υλικού και τζαμιών από τον έξω χώρο, στην Α παραγωγή. · Αναβατόριο και γερανό από Γ όροφο σε εξωτερικό χώρο parking – μεταφοράς. · Και δεκάδες άλλα εργαλεία και βοηθητικά μηχανήματα που πλαισιώνουν την παραγωγή. · Μονάδα παραγωγής κουφωμάτων σιδήρου, κασών, κάγκελων, περιφράξεων, ειδικών κατασκευών, με όλα τα απαιτούμενα μηχανήματα κοπής, κόλλησης, τρυπήματος, διάτρησης, αποτελούμενη από : · Κορδέλα κοπής σιδήρου για διάφορα μεγέθη. · Πριόνια κοπής σιδήρου με δίσκο 350mm και 300mm. · Ταχυπρίονα με δίσκους κοπής 350,450,500mm. · Δράπανο αυτόματο κολόνα βαρέως τύπου. · Τριφασική μεγάλη ηλεκτροκόλληση. · Μηχάνημα για κόλληση με αέριο argon . · Πλάσμα κοπής μέταλλων. · Κουρμπαδόρο για κάγκελα και ειδικές κατασκευές σιδήρου. · Γερανό – οροφής για μεταφορά υλικού. · Και δεκάδες άλλα εργαλεία και βοηθητικά μηχανήματα που πλαισιώνουν την παραγωγή, και τη λείανση των υλικών. Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του αλουμινίου, u-pvc, σιδηρου, τα έργα μας, και οι υφιστάμενοι πελάτες μας, αποτελούν την εγγύηση για την υλοποίηση της υπόσχεσης και της φιλοσοφίας μας. Τα προϊόντα μας: • Πόρτες και παράθυρα από αλουμίνιο, απλά και ενεργειακά – θερμοδιακοπτομενα. • Πόρτες και παράθυρα από σίδηρο . • Πόρτες και παράθυρα από ενεργειακά – θερμοδιακοπτομενα, συνθετικά pvc, επιλογής σας. • Πόρτες εσωτερικού χορού αλουμινίου και ξύλου, σε διάφορα σχέδια. • Πόρτες ασφαλείας και θωρακισμένες διαφόρων τύπων και επίλογων. • Τζαμιά ενεργειακά τρίτης γενιάς σε διάφορους συνδυασμούς θερμοπερατοτητας. • Σήτες διαφόρων διαστάσεων και κατευθύνσεων, απλά και με μηχανισμούς. • Ρολά διαφόρων τύπον , απλά, αλουμινίου, μασίφ, βαρέως τύπου, με μεγάλη διάτρηση, θερμοδιακοπτομενα, με κίνηση απλή, με μανιβέλα, μοτέρ, με αισθητήρα βροχής, ανέμου, φωτός, με απομακρυσμένη εντολή επιλογή σας. • Υαλοπετασματα διαφόρων τύπων και σχεδιασμού, απλά και ενεργειακά. • Επενδύσεις κτιρίων με j.bond. • Σκίαστρα διαφόρων τύπων αντηλιακά. • Πόρτες πυρασφαλείας μονόφυλλα και δίφυλλα. • Ειδικές κατασκευές επιλογής σας, σχεδιασμένα από μας ,και αντίγραφα που εσείς επιθυμείτε. • Κάγκελα βεράντας και περιφράξεων, σε άπυρα σχέδια και εφαρμογές. • Κάγκελα βεράντας και περιφράξεων, σε Ιπόχ και αλουμινίου. • Χωρίσματα γραφείων και διαμερισμάτων. • Αυτοματισμούς σε γκαραζόπορτες, πόρτες, συρόμενες, ανοιγώμενες. Ένας άνθρωπος που εργάζεται με τα χέρια του είναι εργάτης. Ένας άνθρωπος που εργάζεται με τα χέρια του και με το μυαλό του είναι τεχνίτης. • Εμείς εργαζόμαστε με τα χέρια με το μυαλό και με την καρδιά! Έχουμε αποδείξει ρηξικέλευθα τη δυναμική παρουσία μας στην ελληνική αγορά τις τελευταίες δεκαετίες. Επιλέξτε μας και δε θα βγείτε χαμένοι. Γιατί κουφώματα αλουμινίου και u-pvc υπάρχουν πολλά, δεν είναι όμως όλα STYLETECH.sa ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ-ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ u-pvc ΣΙΔΗΡΟΥ- ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΡΤΕΣ –ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ- ΣΚΛΗΡΟΥ –U- P.V.C ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ –U-PVC -25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 54 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ. • ΕΚΘΕΣΗ 1 – ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1ΜΑΡΟΥΣΙ 11524 ΤΗΛ.: 210 6810040 • ΕΚΘΕΣΗ 2 -- I.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙA 27 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ.13341 • ΤΗΛ.: 210. 2484454 – FAX.: 210. 2484004 • e-mail.:  info@styletech.gr    

etwetwet

Υπηρεσίες

o?cnao?ao

Εργασία

[Στείλτε το βιογραφικό σας!]

Follow Us

Download

Downloads


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

  

 

 

 

 

 

 

WebCore IT & Web Developments